13 lipnja, 2024
Objavio: cekom

Poduzetnicima početnicima i onima koji to žele postati na raspolaganju je potpora stručnih mentora i organizacija u okviru mjere “Jačanje akceleracijske aktivnosti”

HAMAG-BICRO objavio je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u Fazi predakceleracije u okviru Programa akceleracije u sklopu mjere „Jačanje akceleracijske aktivnosti“.

Putem ovog Poziva HAMAG-BICRO će, zajedno s 9 akceleratora – provoditelja Programa akceleracije – odabrati do najviše 160 korisnika na području RH koji će dobiti priliku razvijati svoje poslovanje u prostorima provoditelja Programa kroz naredne 2 godine.

Među 9 odabranih akceleratora, odabran je i Regionalni konzorcij za potporu razvoja novih usluga i proizvoda nositelja Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i partnera: Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije, Vukovarska gospodarska zona d.o.o., Tehnološki park Vinkovci d.o.o., Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca d.o.o., VURA Razvojna agencija Vukovar d.o.o., Poljoprivredno poduzetnički inkubator Drenovci d.o.o., Županjska razvojna agencija d.o.o., Veleučilište „Lavoslav Ružička“, Centar za razvoj Brodsko-posavske županije, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Razvojna agencija grada Slavonskog Broda d.o.o., Industrijski park Nova Gradiška d.o.o., Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Javna ustanova razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelovanjem u fazi predakceleracije, odabrani kandidati imat će priliku:

  • Raditi s iskusnim mentorima i stručnjacima iz različitih područja poslovanja
  • Sudjelovati u specijaliziranim radionicama i treninzima
  • Umrežavati se s drugim poduzetnicima i potencijalnim investitorima
  • Pristupiti resursima i alatima potrebnim za razvoj svojih poslovnih ideja.

Tko se može prijaviti?

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti novoosnovana poduzeća koja su osnovana najviše 5 godina prije dana predaje projektnog prijedloga čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz inovativna rješenja, usluge i tehnologije; razvojni timovi te pojedinci (fizičke osobe) koji razvijaju inovativni proizvod/uslugu koji se trenutno nalaze u fazama TRL 5-8.

Kako se prijaviti?

Za iskaz interesa potrebno je popuniti online obrazac 1. Link za online prijavni obrazac.

Rok za prijavu je 7. kolovoza 2024.

Ne propustite priliku da iskoristite sve prednosti koje pruža faza predakceleracije i unaprijedite svoje poslovanje na višu razinu. Pridružite nam se u stvaranju inovativnog i dinamičnog poduzetničkog okruženja!

Za sve dodatne informacije o potpori koju možete dobiti od našeg regionalnog konzorcija , slobodno nas kontaktirajte putem e-maila aleksic@cekom.hr ili telefonom 032 200 867.

Radujemo se vašim prijavama!

Vijesti

Posljednje objave

Skip to content